Ung Entreprenör Torshälla bjöd in Affärsplan Eskilstuna

Förra veckan samlade UET – Ung Entreprenör Torshälla, 150 niondeklassare från Gökstensskolan. De träffades på Munktell Science Park för uppstart av projektet och Affärsplan Eskilstuna var en av de inbjudna att inspirera kring företagande.

Projektledare Anna Harryson inledde med att berätta om vad arbetet med Affärsplan Eskilstuna innebär och att ett av målen är att minska ungdomslösheten och öka sysselsättningen. Hon lyfte fram hur viktiga ungdomarna är för Eskilstunas framtid. Förhoppningen är att ungdomarna själva vill vara med och utveckla Eskilstuna till en bra plats att bo och arbeta i.

Fyra inspirerande företagare i Eskilstuna var med och pratade om sin egen resa och varför de driver företag i Eskilstuna. Här lyftes tänkvärda aspekter som betydelsen av uppväxten, viljan att lyckas och brinna för något men också en önskan att göra gott för samhället.

Stort tack till er som var med och deltog.
Mattias Stjernström –  Garden of Potential,  Mia Forslöf – Eventool, Sia Mand Esmaili – Nova MMA Fitness Sverige och Elin Ericsson  – Hökärr Trä & Bygg AB.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.