Ung Entreprenör Torshälla

Under fredagsmorgonen samlade UET – Ung Entreprenör Torshälla, 130 niondeklassare från Gökstensskolan i samband med uppstarten av projektet. Affärsplan Eskilstuna var en av de inbjudna att inspirera kring företagande.

Affärsplan Eskilstuna fick förnyat förtroende att prata om entreprenörskap och företagande när UET – Ung Entreprenör Torshälla höll sin kick-off på Munktell Science Park. Vi inledde med att visa några filmer och berätta om arbetet med Affärsplan Eskilstuna där ett av målen är att minska ungdomsarbetslösheten. Våra ungdomar är oerhört viktiga för Eskilstunas framtid och förhoppningen är att de själva vill vara med och utveckla Eskilstuna till en bra plats att bo och arbeta i.

Tre inspirerande företagare i Eskilstuna var med och pratade om varför de driver företag, vad entreprenörskap betyder för dem och vad det egentligen handlar om. Här lyftes aspekter som viljan att alltid utveckla och utvecklas, att brinna för något och hitta ett eget driv, att inte vänta på ett arbete utan förekomma, att starta eget också är ett jobb, att verkligen ta tillvara på skoltiden och lära sig nya saker, våga vara nyfiken och fråga!

Stort tack till er som var med och deltog Andreas Frisk –  Secor ABElin Ericsson – Hökärr Trä & Bygg AB och Kenny Thorén, Bannerbow Sweden AB

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.