Upphandlingsevent på Energy Evolution Center

Den 27 oktober fylldes Energy Evolution Center – Eskilstuna av upphandlingsintresserade företagare. Eskilstuna kommuns näringslivsavdelning och upphandlingsenhet stod för värdskapet för eventet, som gav besökarna möjlighet att prata med kommunens upphandlare och Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö (ESEM) samt besöka olika seminarium. 

– Intresset har varit stort med över fyrtio anmälda deltagare – jättekul! Att ses på det här sättet och skapa en öppen dialog har varit så givande. Det är lika viktigt från kommunens sida att prata med företagarna, som det är för dem att prata med oss. Vi får en förståelse för varandra, säger Åsa Broberg, upphandlare på upphandlingsenheten. 

– Både näringslivsavdelningen och upphandlingsenhetens verksamheter är beroende av dialogen med näringslivet, så samarbetet har verkligen varit en framgångsfaktor för det här lyckade eventet. Jag känner mig jätteglad över den fina responsen. Vi kan verkligen förbättra näringslivsklimatet i nära dialog med våra lokala företagare, tillägger Maria Lönnerek, näringslivsutvecklare på näringslivsavdelningen.

Åsa och Maria hoppas att besökarna fått med sig kunskaper, insikter, och en känsla av att de blivit hörda. 

Håll utkik på kommunens företagswebb för att inte missa kommande event: https://foretag.eskilstuna.se/foretag