Varför jag engagerar mig…

Årligen arrangerar Affärsplan Eskilstuna en Kick-On med syfte att deltagarna i höstens arbetsgrupper ska inspireras och lära känna varandra. Här berättar några deltagare och näringslivsaktörer varför de har valt att engagera sig i Affärsplan Eskilstuna.

”Det är en positiv rörelse som får hela Eskilstuna att hjälpas åt och komma samman för att utveckla näringslivet”
Elin Karlsson, Ung Företagsamhet

”Det är ett spännande och modigt upplägg där politiken lämnar till näringslivet att samverka kring frågor som är viktiga för Eskilstuna kommun så att Eskilstuna kommun blir starkare och en bättre plats att bo och verka i  ”
Andreas Sjöberg, Fastighetsägarna

”I vår grupp SamhällsEvolution så samlar vi både representanter från föreningslivet och civilsamhället tillsammans med näringslivet men också kommunen och staten genom Arbetsförmedlingen.Jag tror det kan bli väldigt spännande med de här perspektiven som kommer att mötas och se vad vi skulle kunna göra tillsammans.”
Malin Sturk, Eskilstuna kommun

”Jag är här för att dela med mig av mina erfarenheter och mitt kontaktnätverk för att göra samhället bättre.”
Rizan Mustafa, Meze Lounge

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.