Vi är i gång! #TalangEvolution

Sista gänget att starta igång var TalangEvolution med sammankallande Sofia Larsson och Anders Wikström. De träffades på Parken Zoo under fredagsförmiddagen och över 20 intresserade och engagerade deltagare var på plats.

– Det är ett härligt gäng som arbetar flitigt tillsammans och vi håller ett högt tempo, säger Anders och Sofia med ett leende. Båda väldigt nöjda med workshop där de agerade iterativa processledare och peppande pådrivare.

Gruppen fick arbeta utifrån en nulägesanalys som bl a beskrev bristen på att skapa talanger, behovet av att omdefiniera talangbegreppet, vad är ett growth mindset, hur ser konkurrenssituationen ut och Eskilstunas nya campus.

TalangEvolution träffas ytterligare tre gånger under hösten. Den 5 december arrangeras en KickOut då ett antal nya initiativ presenteras och grupperna upplöses.

Registrera dig och bli delaktig i Eskilstunas förändringsresa. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du löpande uppdateringar från det pågående arbetet samt inbjudningar och möjlighet att påverka.