Vilket finalprogram! #10FIKA

Årets sista 10FIKA i Carlsson Mässing studio är genomförd. Mycket intressanta diskussioner på temat industri och produktion med fokus på kompetens & tillväxt.

Stort tack till Anne-Sofie Pärlemyr Sjösvärd, Senior Materials (Europe) AB, Marie Svensson, Tjeders Industri AB, Goran Raundusi, Rojan Food AB och Mikael Hedelind Mälardalens högskola. Med oss vid årets samtliga talkshows har näringslivsdirektör Niklas Edmark, Eskilstuna kommun och vår eminente programledare Felix Andersson.

Sist men inte minst tack till vår samarbetspartner Företagarna Eskilstuna-Torshälla som har varit med oss under hela året.

Vad händer framöver?

I nuläget är inget bestämt. Affärsplan Eskilstuna söker en samarbetspartner som tillsammans med oss vill skapa 4 nya talkshows under kommande år. 10FIKA är en talkshow med näringslivsfokus och vi har genomfört fyra stycken under 2021. Här värnar vi om det lokala näringslivet och följer upp det som diskuterats på Eskilstuna kommuns näringslivsdialoger med politiker, tjänstepersoner och näringslivsrepresentanter.

10FIKA arrangeras och produceras av Stina Adolfson Kiviaho och Felix Andersson i samarbete med Carlsson Mässing Studio och Andreas Frisk, Företagarna Eskilstuna – Torshälla.