Women Executive Network träff 27 april

Är du kvinna och driver eget företag?

Vill du träna ditt ekonomiska sinne och hitta nya vägar till att göra bra resultat och ta nästa kliv framåt? Då ska du lyssna på ekonomi-PT:n Mia Ingelström.

Hon kommer till Eskilstuna den 27 april klockan 16-18. Save the date!

Mia säger så här när vi frågar om bakgrunden till företaget Financial Fitness och vad det är hon gör:

– Jag var i ekorrhjulet som anställd ekonom, men när jag precis fått vårt tredje barn tog vi timeout och drog iväg på en resa. Väl hemma gick jag tillbaka till jobbet – i tre dagar – innan jag sa upp mig för att starta eget. Jag hittade ett glapp i marknaden – oberoende ekonomisk hjälp för vanliga människor! Genom att ta hjälp av en personlig tränare i ekonomi kan du själv ta över ratten och styra ditt liv lite mer åt det håll som du själv vill. Som ekonomi-PT hjälper jag till att hitta möjligheter.

Detta vill du inte missa – så boka in 27 april i din kalender!